onsdag 6. mars 2013

Fremdeles et mysterium!


Nå er det like før, og fremdeles ser blomsten ut til å bli lys. Den kan ikke bli gul, for som liten hadde den en rødere del nederst på planten. Så hvis jeg er heldig blir det en lys oransje eller ferskenfarget. Eller den kan lure meg og mørkne til og bli helt oransje. Hvis den blir gul så har jeg surret med taggene, for den har merkelapp "Oransje x Lys Sitrongul".
 
 
 
 
 

4 kommentarer:

 1. så spennende det må være å snart få se den blomstre for første gang!

  (Ps: har du mye problemer med sånne dumme kommentarer siden jeg stadig må bevise at jeg ikke er en robot?)

  SvarSlett
 2. ? Hyggelig å få kommentar! Nei, jeg har ikke hatt noen problemer med kommentarer. Egentlig ikke så mange kommentarer i det hele tatt. Er det vanskelig å få lagt inn?
  Jeg trodde jeg hadde krysset av for at alle kunne svare men er ikke så dreven med bloggingen, så er sjeleglad om jeg greier å få lagt inn innleggene rimelg greit i det hele tatt. Synes jo at alle andres blogger er finere enn min men håper jeg lærer etterhvert!
  Jeg vil bli glad for tips fra mer drevne bloggere.

  Å ja det er spennende med planter som blomstrer for første gang. Det artigste med hele greia faktisk. Så for første gang å få blomst på en selvkrysset plante er stort.

  SvarSlett
 3. Vanskelig er det ikke, men litt klønete med å skrive inn to ord for å vise at man ikke er en robot. Du har nok krysset av for at alle kan kommentere, men du har aktiv "ordbekreftelse". Noen ganger er de to ordene vanskeligere enn andre, og jeg er ikke så kjempeglad i dem, men kommenterer nå bloggen din likevel, jeg synes den er kjempefin!

  SvarSlett
 4. Da er ordbekreftelsen fjernet!

  SvarSlett