onsdag 12. mars 2014

Mild vinter og nye vinduer....

...ikke det beste for vinterhvile!


Det er lite tegn til blomstring foreløpig.

Så kjekt det var å få nye vinduer, og slippe å fryse ihjel. Slutt på trekk og 3 grader i stua, som jeg hadde i fjor vinter. Og mild vinter i tillegg.

Men nå er det jo sånn da, at de fleste store voksne plantene står nettopp i stua. Og de er visst ikke like fornøyd. Har ikke sett snurten av blomsteremner med unntak av Amelies.

Håper de kommer!

Planterommet har nok også blitt for varmt. Ikke nye vinduer der, men lysarmaturene varmer, så det spørs der og.

Noen planter er blitt parkert på serverrommet på jobben. Det har kjøling. Så derfra kommer neste blomst, som er den 3. Vicky x J. Handmans Green Throat som blomstrer. Spennende. De to første er praktplanter. Den første Oransje, den andre lys aprikos. Begge med kjmpestore blomster. Så hva blir denne. Foreløpig ser det lyst ut, bokstavelig talt! Men det kan endre seg. Følg med!

 
Neste jeg har sett antydning til blomsteremne på er den gode gamle orange. Den har stått i en uoppvarmet trappeoppgang, og har fått vinterhvilen sin ok. Nå er den tatt inn i varmen og det spennende der er hvor mange blomsterklaser den får denne gangen. De gamle plantene er et syn når de varter opp med flere klaser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar